dilluns, 14 de maig del 2012

Evolució de la desigualtat de gènere en el temps

En aquesta entrada vos mostrem les 4 entrevistes que hem fet en el nostre grup. Aqueste estrevistes estan fetes dos per cada parella i a gent de diferents edats i inclós amb una dona que ho va viure desde altre pais:

Entrevistes de Sergio Frutos i Lluis López:

Entrevista de Sergio Frutos: Aquesta entrevista se l'he feta a ma mare, el video apareix en negre perque no volia que isquera la seua imatge.

Entrevista de Luis López. Aquesta entrevista s'ha fet a Verónica, la meua mare. Es una grabació de veu y la imatge apareix en negre. Sentisc el retard, l'havia grabat amb la PSP y l'ordinador no em llegia el format. L'he tornat a grabar.


Entrevistes de Alex Mollà i Josep Ferrandis:

Soc Josep Ferrandis, aquesta és la meua entrevista, li la he fet a el meu abuelo: 



Entrevista a Jesus Molla, per Alex Molla      



Conclussions:

Analitzant en grup aquestes entrevistes trobem una millora substancial, però no suficient en l'evolució del paper de la dona en la societat actual. Hem pogut comprovar gràcies a la col·laboració de les nostres famílies, que el rol de la dona ha variat molt sobre tot en aquestos últims 30 anys, ja que moltes dones han desarrollat les seues carreres al món laboral.

També podem vore com aquest camí no és fàcil ja que la dona sempre porta una sobrecàrrega de rols tant a nivell de mare, mestressa de casa i treballadaro fora de casa, la qual cosa dificulta sovint el poder arribar a ocupar càrrecs que per la seua capacitat podrien optar, si es de veres que cada vegada hi han més dones que trien el món laboral per davant del familiar i arriben a ocupar alts càrrecs inclòs a nivell de govern.

Des d'ací volem agrair a totes les mares que cada dia fan un sobre-esforç per dur a terme la seua tasca i poder donar-mos la atenció i l'estima que ens demostren. GRÀCIES A TOTES LES DONES!!!!!, sense vosaltres no estariem ací.

Les nostres fonts d'informació han estat fonamentades en la història de persones de 40 a 75 anys.

5 comentaris:

  1. Ací falta molta feina i esteu fora de plaç. On estan totes les entrevistes i les conclusions. El dia era el 14 i estem a 16 i falta quasi tot. Resta nota el retard

    ResponElimina
  2. Jo soc el unic que ha pujat l'entrevista en el plaç que tocava perque els altres Luis, josep i Molla no ho han fet encara. La meua parella Luiis ho ha fet pero encara no ho ha pujat, Molla diu que no li deixaba y ho estem pujant ara y <Josep diu que ahir estaba jugant a un joc y que no volia pujar-lo. Per tant soc l'unic que ha fet la feina, pero els demes ja l'estan pujant ho sent molt.

    Fins que els demés no pujen els videos no puc fer la conclusió.

    ResponElimina
  3. PER CER EL QUE PARLA NO ES LLUIS SOC JO, SERGIO

    ResponElimina
  4. El treball de les entrevistes és molt bo i els meus agraïments als familiars que vos han facilitat tant el treball i vos han donat una informació tan rica. En quant a les vostres conclusions molt fluixes, doncs no entreu a analitzar els diferents temes. Es una llàstima.

    ResponElimina
  5. Bona nit Ana, he refet les conclussions a l'espera de la teua aprovació.

    Gràcies per la teua paciència

    ResponElimina